in

Sponsors gezocht!

Om deze reis mogelijk te maken heb ik jullie hulp nodig. Deze zeiltocht kost namelijk best wel wat geld en voor een groot deel moet ik dat zelf bij elkaar zien te verzamelen.

Een leuke manier om mij te helpen, is door je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Tijdens de reis ontvang je dan wekelijks per email een verslag van mijn avontuur aan boord van de Wylde Swan, nog voordat deze gepost worden op mijn blog! Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Sponsor mij en ontvang wekelijks mijn nieuwsbrief!

Hoe wil je betalen?
Tikkie per SMS (vul hieronder je telefoonnummer in)
Tikkie per email

Don't worry, we don't spam

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Comments

0 comments

Written by jintemmuller

Het Plan

Welkom op mijn website!