in

Het Plan

Hallo allemaal! Vorige week zag ik bij mijn huiswerkbegeleiding een foldertje over Masterskip Wylde Swan, school op zee, met daarin verhalen en foto’s van oud trainees over hun reizen. Ik kende Masterskip niet en ik had ook geen idee wat het zeilen en school volgen op een boot nou precies inhield. Na het lezen en zien van het foldertje leek het me heel leuk om met een van hun reizen mee te gaan en voor een tijdje school op een boot te gaan volgen.

Gelukkig waren mijn ouders net zo enthousiast en vonden het een leuk idee, als school tenminste mee zou willen werken. Want je bent wel 5 weken afwezig…..

Ik ben daarom naar mijn afdelingsleider gegaan, om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat er nog gedaan zou moeten worden om toestemming te krijgen. Gelukkig is hij ook erg enthousiast en wil mij helpen. Ik ben nu begonnen aan een motivatiebrief om uit te leggen, waarom ik zo graag op een van de reizen zou willen meegaan. Ook heb ik gekeken welke reis het handigst uit zou komen qua planning. Dat lijkt reis 2 van Martinique naar Paramaribo te zijn, omdat er twee weken kerstvakantie in deze reis valt, waardoor ik minder dagen op school mis; misschien helpt dat bij het krijgen van de toestemming! Ik hou jullie op de hoogte!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Comments

0 comments

Written by jintemmuller

Mijn Caribische Ontdekkingsreis naar Paramaribo

Sponsors gezocht!