in

Goed nieuws!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goed nieuws, de vlag kan uit! Ik kreeg vandaag een mailtje dat ik toestemming heb gekregen om mee te gaan op reis 2 van Martinique naar Paramaribo en terug. Hierdoor kan ik mij nu definitief gaan inschrijven en voorbereiden voor mijn reis. Want er moet nog veel gedaan worden…

Zo moet ik al mijn lesmateriaal gaan inscannen, een plan van aanpak maken en natuurlijk gaan kijken hoeveel geld ik nog moet sparen om mijn doel te bereiken, want deze reis is niet goedkoop. Alles bij elkaar krijgen voor vertrek wordt lastig – gelukkig schieten mijn ouders wat voor!

Over een maand ga ik al weg dus veel tijd heb ik niet meer, maar de meeste dingen gaan op tijd lukken. Ook ga ik over twee weken iedereen ontmoeten die mee gaat, dit vind ik erg spannend, maar ik ben ook erg benieuwd.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Comments

0 comments

Written by jintemmuller

Voor het eerst op de Wylde Swan

Bedankt!