in

De kick-off

Vorige week zaterdag was het zover! Ik had een bijeenkomst met alle trainees en ouders van reis 2 en 3. Toen we aan kwamen in Amersfoort hadden we eerst een presentatie met alle informatie over de reis en was er de mogelijkheid om algemene vragen te stellen. Na deze presentatie ging ik samen met alle trainees naar een lokaal. Daar hebben we verschillende spelletjes gedaan waarbij je jezelf voor schut moest zetten, zodat je elkaar beter zou leren kennen, maar dit was erg grappig om te doen. Na deze spellen hebben we de groep opgedeeld in kleinere groepjes en hebben we het over onze leerdoelen gehad en hoe je deze het best kunt opschrijven. Dit is nodig om zelf te kunnen meten of je je leerdoelen gehaald hebt na de reis of niet. Ook hebben we met z’n allen naar elkaars plan van aanpak gekeken, zodat we bij elkaar konden zien hoe we alles gepland hadden en of je eventueel nog dingen mist.

Nog anderhalve week en dan is het zover en ga ik eindelijk mee met Masterskip Wylde Swan. Ik heb er zin in!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Comments

0 comments

Written by jintemmuller

Bedankt!

Bijna!