in

Voor het eerst op de Wylde Swan

Vandaag ben ik naar het openschip geweest in Amsterdam. De Wylde Swan zou daar bij het Scheepvaartmuseum aanleggen. Net toen we wilden vertrekken, kregen wij een mailtje dat het niet gelukt was om het schip in de haven bij het Scheepvaartmuseum te krijgen, omdat de brug door een storing niet open kon. Maar gelukkig ging de informatieochtend in het museum wel door. Er was een presentatie over Masterskip, over hoe je alles moest regelen met school en welke manieren er zijn om je geld bij elkaar te verzamelen. Na deze bijeenkomst gingen we naar de plek waar de boot lag, bij de Pontsteiger. Hier kreeg je een rondleiding op de boot van oud trainees die vertelden over de boot, de reis en hoe ze het geld bij elkaar verzameld hadden. Ook kon je deze oud trainees vragen stellen. Erg leuk om het schip voor de eerste keer van binnen te zien! Ik weet nu nog zekerder dat ik mee wil.

Helaas is er nog geen toestemming van school – maar mijn afdelingsleider doet erg zijn best om het toch nog voor elkaar te krijgen, en Nynke van Masterskip helpt daarbij mee!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Comments

0 comments

Written by jintemmuller

Welkom op mijn website!

Goed nieuws!